Erotiquelle’s Kiras syskon

När jag är ute och går med hundarna, brukar jag alltid passa på att låta dem lösa olika problem. Som här, där Kira får hoppa upp på en förankringsstolpe vid vår å. Hon har ovanligt bra kontroll över vart hon har sin bakända och bakben. Vilket jag också ser t ex då vi går över färistor.

Genom att söka på närliggande chipnummer till Kiras, har jag kanske funnit några av Kiras syskon. Enligt uppfödaren som jag talat med per telefon, var de 14 kullsyskon i Kiras valpkull och hon är född på Värmdö i södra Stockholm. Hennes pappa hette Kenzo och hennes mamma Pixie. Kenzo är enligt uppfödaren schäfer och rottweiler och mamman Pixie är rottweiler och Amstaff-blandis. Båda föräldradjuren finns hos uppfödaren och hon beskriver dem som lugna och trevliga familjehundar.

De som jag tror kan vara några av Kiras syskon (som har närliggande chipnummer samt samma födelsedatum, 17 december 2017) heter:

  • Tarzan (svart med vit fläck, okänd boendeort)
  • Daizy (svart, boendes i Eskilstuna)
  • Blixten (svart, boendes i Skarpnäck)
  • Gabriel (Svart, boendes i Skärholmen)
  • Eros (Svart, boendes i Vallentuna)
  • Sheila (svart med bruna tecken, boendes i Norrtälje)
  • Argus (svart med bruna tecken, tidigare döpt Bamse, boendes i Flen)

Med tanke på storleken på kull, har uppfödaren förmodligen åkt in med valparna för chipmärkning, vaccinering och veterinärbesiktning i 2 olika omgångar, varför de fått olika nummerserier på chipen.

Kira är en riktig kelgris. Hon gillar att ligga på rygg och bli smekt på mage och bröst, ligga tätt intill – och gärna ligga ovanpå mig. <3 Jag älskar det!

Om du har en hund med denna blandning och som är född på Värmdö med dessa föräldrar, får du gärna höra av dig. Det skulle vara roligt att få veta hur det gått för övriga valpar i kullen.